Milja       Miro
syntynyt: klo 9.23, 23.2.2007    syntynyt: klo 9.17, 23.2.2007
paino: 2635 g     paino: 2400 g
pituus: 50 cm     pituus: 47 cm


Kuvia klikkaamalla näet kuvat suurempina
Miro on muokattu eräästä vaikeasti saatavissa olevasta nukesta. Löysin nuken Itävallasta ja ensimmäistä kertaa onnistuin tämän nuken saamaan itselleni muokattavaksi.

Miro sai hiuksiksi tummahkoa vauvan pehmeää mohairia huolelliseti istutettuna. Samasta mohairista istutin myös silmäripset.

Värjäyksen tein Real Effect-väreillä kaikkine yksityiskohtineen, unohtamatta pikkuruisia kynsiä puolikuineen ja hiuksen hienoine kynnen kärkineen.

Miron painotin siten, että on erehdyttävästi aidon vauvan tuntuinen käsiteltäessä. Pientä päätä tarvitsee ehdottomasti tukea kun nostetaan syliin, aivan kuin vastasyntyneellä vauvallakin. Tämä pieni poika on niin aidon vauvelin näköinen, että tekee mieli sipaista poskea mennen tullen, sillä se näyttää lämpimän pehmoiselta vauvan poskelta.

Miro


Miljan hiukset on englantilaisesta laadukkaasta mohairista, kuten silmäripsetkin. Kädet ja jalat täytin softpelletillä, kuten osittain myös vartalon. Värjäys Real Effect-väreillä yksityiskohtineen huolellisesti suunnitellen. Tarkasti katsoen erottaa hienoiset verisuonet käsissä, jaloissa, sekä ohimoilla.

Milja on luonnollisen vauvamaisen tuntuinen käsiteltäessä, eikä tätä pikkuruista tyttönukkea malttaisi laskea sylistään

Milja