etusivu // reborn-nuket // reborn-dolls // oma vauvanukkesi // vieraskirja // guestbook


Kursseilla harjoittelemme nukkevauvan tekoa samanlaisesta aihiosta, josta on tehty mm. Aleksi, Anniina ja Josefiina. Kurssit ovat parin päivän mittaisia tehokursseja, joilla opitaan nuken teko yksilöllisenä opetuksena.

Yleensä kurssit järjestetään la-su, mutta sopimuksesta viikollakin onnistuu. Otan oppiin kerrallaan vain 1-5 henkilöä, jotta opetus olisi korkealuokkaista ja kaikki kurssille tulijat saisivat taatusti aikaan mieluisan, ikioman nukkevauvan!

Pidän kurssin kotonani Nurmossa. Omia eväitä voi halutessaan ottaa mukaan ja se on suositeltavaakin, mikäli sinulla on erityisruokavalioita. Pääsääntöisesti kuitenkin ruoat, kahvit, välipalat ym. kuuluvat hintaan. Kaikkea löytyy ja meillä toimitaan paljon itsepalveluperiaatteella, kaikki on käytettävissä, mitä kurssijääkaapista löytyy. :) Lämmin ruoka toki järjestetään myös.

Ota mukaasi huolettomat "kakkosluokan" vaatteet, sillä käytämme värinpoistoainetta alkuvaiheessa. Nukkevauvan kaikki tekotarpeet kuuluu hintaan vaatteita lukuun ottamatta. Niitäkin on kyllä myynnissä edulliseen hintaan. :)

Voin taata, että kursseilla tulee olemaan hauskaa ja uusi nukkeäiti lähtee kotimatkalle tyytyväisenä ikioma nukkevauvanyytti kainalossaan!! Kurssin hinta 450 € sisältää korkealuokkaisen opetuksen, ruoat sekä materiaalit.

Nuken teko on kokemus, mikä ei unohdu ja valmistamasi nukkevauva on ylpeästi esiteltävä taideteos, joka säilyy hyvällä hoidolla. Jokainen valmistuva nukke saa syntymätodistuksen johon tulee mitat, päivämäärä sekä kellonaika, jolloin "napanuora" katkaistiin.

Lisätietoja puhelimitse: 044-5336853