Annu
syntynyt: klo 10.14, 22.3.2007
paino: 2310 g
pituus: 45 cm


Tämä pikkuruinen Annu-tyttövauvanukke sai rebornmuokkauksen Real Effect-väreillä, monivaiheisessa prosessissa, jossa on harkittu jokainen kohta hyvin tarkoin. Vinyyli on ihanteellisen pehmeää ja pikkuruinen käsi tuntuu kädessä ihan oikean vauvan kädeltä.

Hiukset istutin erittäin ohuella neulalla mikroistutustekniikalla harvakseltaan aitoa kasvusuuntaa jäljitellen, kuin oikean vauvan hiukset. Painotukseen panostin erittäin paljon ja niinpä käsitellessä tuntuu, kuin hoitelisi oikeaa vauvaa. Osittain täytteenä on softpellettiä, mikä lisää tätä aitouden tunnetta omalta osaltaan. Tästä klikkaamalla voit nähdä, miten Annu liikkuu aivan kuin oikea vauva. Pientä päätä todellakin tarvitsee tukea käsiteltäessä, ihan kuin oikeallakin vastasyntyneellä vauvalla.

Viimeistelyt on tässä nukessa, kuin muissakin, tehty viimeistä yksityiskohtaa myöten. Silmänurkat saivat kosteutta kiiltolakkahipaisulla, kuten pikkuruinen nenäkin. Huulet ja kynnet saivat oman osuutensa. Hiuksen hienosti erottuvat myös verisuonet paikkapaikoin.Kuvia klikkaamalla näet ne suurempina